Twój koszyk zakupów

komentarz

Wszystkie zamówienia będą używane USD. Obecnie właściwości w koszyku są wyświetlane w CYN, Użyjesz USD Obliczane według najnowszego kursu walutowego.

Niedostępne

Niektóre produkty nie są już sprzedawane. Twój koszyk został zaktualizowany.

Jest kod rabatowy?
Zastosowany przez Ciebie kod rabatowy zostanie przechowywany na Twoim koncie
Podsumowanie
rabat

Tego kodu rabatowego nie można używać w przypadku innych promocji lub rabatów.

łącznie
Oblicz podatki i fracht przy kasie
Darmowa dostawa wszystkich zamówień!
PLN
W koszyku zakupowymPrzykładowy artykuł
Koszyk podsumowy

14708 Dzikie zwierzęta Młody niedźwiedź polarny, biegnący 7738020

Sale price PLN zł29.65 Regular price PLN zł59.30

Podsumowanie kolejności

14708 Dzikie zwierzęta Młody niedźwiedź polarny, biegnący
29.65
Jest kod rabatowy?
Zastosowany przez Ciebie kod rabatowy zostanie przechowywany na Twoim koncie

Podsumowanie
Ładunek obliczany jest przy rozliczeniu

być może

Metoda zakupu
Niedźwiedzie polarne to największe drapieżniki lądowe na Ziemi. Ich gęste, śnieżnobiałe futro i gruba warstwa tłuszczu chronią je przed zimnem. Niedźwiedź polarny, obok niedźwiedzia grizzly, jest największym drapieżnikiem lądowym na Ziemi. Ważąc ponad 500 kilogramów i mierząc prawie trzy metry długości, niedźwiedź ten jest dwa razy większy od tygrysa syberyjskiego. Aby przetrwać ekstremalne arktyczne zimno, niedźwiedzie polarne są wyposażone w grubą warstwę tłuszczu. Posiadają również warstwę podszerstka i warstwę przezroczystych włosów okrywowych. Pozwala im to pływać i polować w bardzo niskich temperaturach. Niedźwiedzie polarne są doskonałymi pływakami i zostały zaobserwowane nawet 300 kilometrów od wybrzeża. Niezwykle czuły węch jest dla niedźwiedzi polarnych nieoceniony podczas poszukiwania pożywienia. Potrafią wyczuć zapach z odległości półtora kilometra lub zakopany pod metrową warstwą śniegu! Ich słuch i wzrok są porównywalne z ludzkimi. Chociaż niedźwiedzie polarne są zwierzętami samotnymi, nie mają stałych terytoriów i lubią się bawić razem. Gody odbywają się w maju, a w okresie ciąży niedźwiedzica polarna prawie potraja swoją wagę. Zalecany wiek: 3-8 lat. Wymiary (szer. x gł. x wys.): 6,5 x 4 x 4 cm. Dane kontaktowe: Schleich GmbH, Am Limes 69, 73527 Schwäbisch Gmünd, Niemcy. www.schleich-s.com. Ostrzeżenia: UWAGA: Nieodpowiednie dla dzieci poniżej 36. miesiąca życia. Zawiera małe części.

    Zobacz wszystkie szczegóły
    Zaloguj się
    Jeśli nie masz konta, kliknij Utwórz kontoZostań członkiem